Start Jakt&Fiske Camping Bilder Gästboken Bokning&Priser Länkar Blogg

Valsjöbyns Jakt och Fiskecamp har 12st 4-bäddstugor, 2 med pentry, wc och dusch. Husvagnsplatser och tältplatser. Givetvis har vi mat/ sällskapsrum, duschar, torkrum, toaletter, kiosk, lekplatser för barnen, kanoter och båtar för uthyrning. Dessutom finns några stugor för uthyrning som är placerade i vildmarken utan el, och med den riktiga vildmarkskänslan.
Vintertid skidspår med elljus.

Båt hyr man lätt här på Campingen, man kan välja mellan vanlig bensinmotor eller el-motor. Själv föredrar jag el-motorn som i och för sig har en tidsbegränsning på batteriet men å andra sidan ger en härlig upplevelse i båten då den är nästintill helt ljudlös. Tar man med sig ett extrabatteri kan man ha en heldag utan att behöva oroa sig över att man ska få ro tillbaks bara för att tiden sprungit iväg och man glömt bort tiden. ( ska man ta en heldag i båten så ta gärna med sittunderlag, 4-8h känns annars rätt bra i "aktern")

Vill ni ha en mer exakt väderbeskrivning eller höra mer noga över fisket för tillfället så slå oss gärna en signal på 0645-32084 eller 0645-34055.